Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/onlinepokerencasino.nl/bridgevaria.nl/includes/function.php on line 326
Bridgevaria | Bridgevaria.nl

Bridgevaria

Bridgevaria 1*

Veel bridgeliefhebbers blijken naast het bezoeken van de site graag ook ouderwets te lezen en te puzzelen op papier. Dat kan nu. Bridgevaria is begonnen met het bundelen van de 35 leukste en best gelezen artikelen van 2009 (niveau 1 ster). Dit boekje is het eerste resultaat daarvan. Handig mee te nemen en dus lekker om te lezen op vakantie, in de tuin of gewoon in de trein. 

TIP!  Wanneer u meerdere boekjes bestelt, bespaart u flink op de verzendkosten per boekje. Bestel samen met uw bridgepartner of clubgenoot, dat scheelt! 

Bridgevaria 2*

De leukste bridgepuzzels van bridgevaria.nl. De 36 leukste en best gelezen artikelen van bridgevaria (niveau 1 ster). Met dit puzzelboekje kunt u uw bridgepuzzels blijven oplossen op vakantie, in de tuin of gewoon in de trein. Bridgevaria 2 bevat 52 pagina's met 36 puzzels.

Bridgevaria 3*

Bridgevaria heeft ruim veertig populaire puzzels van de site voor u verzameld in dit boekje. Een gevarieerde verzameling van blunders, biedoefeningen, afspelpuzzels en nog veel meer... Het boekje bevat als extraatje een nieuw verhaal over Barrie en Harrie, de bridgende tweeling. Dit verhaal werd speciaal voor dit boekje geschreven.

TIP!  Wanneer u meerdere boekjes bestelt, bespaart u flink op de verzendkosten per boekje. Bestel samen met uw bridgepartner of clubgenoot, dat scheelt.

Terug naar overzicht