Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/onlinepokerencasino.nl/bridgevaria.nl/includes/function.php on line 326
Bridgedrives | Bridgevaria.nl

Bridgedrives

Beste bridgedrives om thuis te spelen 

Door Anton Maas, Bep Vriend en Rijk van der Krol

Beste Bridgedrives om thuis te spelen maakt het mogelijk om thuis met vier spelers wedstrijdbridge te spelen. Kaarten uitzoeken, bieden, spelen en het behaalde percentage noteren. Een scorestaat toont na élk spel het percentage voor NZ en OW. Dit boek is een compilatie van de beste drives en spellen uit eerdere edities. Klik hier voor meer informatie over dit boek.

Bridgedrives om thuis te spelen deel 4

Bridgedrives om thuis te spelen deel 4 (2011) door Anton Maas, Bep Vriend en Rijk van der Krol

Bridgedrives om thuis te spelen maakt het mogelijk om thuis met vier spelers wedstrijdbridge te spelen. Kaarten uitzoeken, bieden, spelen en het behaalde percentage noteren. Een scorestaat toont na élk spel het percentage voor NZ en OW. Leerzaam en onderhoudend voor bridgers van allerlei niveaus. Het boek bevat zeven drives van 16 spellen.

Bridgedrives om thuis te spelen deel 5

Bridgedrives om thuis te spelen deel 5 (2012) door Anton Maas, Bep Vriend en Rijk van der Krol

Alweer het vijfde deel in deze serie. De door Rijk van de Krol bedachte opzet is eenvoudig en ingenieus: kaarten uitzoeken, bieden, spelen en het behaalde percentage noteren. Anton Maas en Bep Vriend geven weer deskundig commentaar en veel tips bij de spellen. Het boek is geschikt voor bridgers van allerlei niveaus. Het boek bevat zeven drives van 16 spellen.

Terug naar overzicht