Bridge boeken

Bij de echte bridgeliefhebbers mag er natuurlijk geen bridgeboek in de boekenkast ontbreken. Naast informatieve boeken, met uitleg, tips en spelregels, bestaan er ook leesboeken die u voor uw plezier kunt lezen. Een soort bridgeboek is een algemeen leesboek over bridgen. Hierin speelt bridge vaak een belangrijke rol, zonder dat de technische kant van het spel besproken wordt. Zo kunt u dus over uw hobby lezen, zonder dat er al te veel denkwerk aan te pas komt. Een boek kopen is daarnaast heel eenvoudig. Via een online boekenportaal als bv Boeknet vindt u heel eenvoudig de interessantste Bridge boeken bij de voordeligste aanbieder. De twee soorten boeken die te krijgen zijn, worden ieder hieronder beschreven. 

Bridgevaria

Bridgevaria zijn bundelingen van bridgepuzzels, zodat u ouderwets op papier kunt puzzelen. Daarnaast bevat iedere editie een vermakelijk leesverhaal waarin bridgen een belangrijke rol speelt. Deze puzzelboeken zijn in verschillende edities te krijgen, dus u raakt niet snel uit gepuzzeld! 

Bridgedrives

Bridgedrives zijn boeken die het thuis spelen van bridge een stuk leuker maken. Wanneer u thuis speelt, ontbreekt er vaak een wedstrijdelement, wat het bridgen normaal spannender maakt. Bridgedrives werken via een simpel, maar vindingrijk systeem van kaarten uitzoeken, bieden/spelen en de score bepalen. Na elk spel kunt u dan een scorestaat zien, die u kunt vergelijken met andere bridge paren. Met bridgedrives combineert u de spanning van het bridgen met de gezelligheid van bridgen in een huiselijke sfeer! Wederom zijn hier verschillende edities in verkrijgbaar, die allemaal online te bestellen zijn.

Bridgeboeken zijn van zeer groot belang, om uw strategie en speelwijze te ontwikkelen. Gezien bridge een teamsport is, kan het handig zijn om uw partner hetzelfde boek te laten lezen. Zo weten jullie alle ins en out van elkaars strategieën, en maken jullie een grotere kans om de tegenstander te verslaan. Klik hieronder op een van de items om deze snel en gemakkelijk in huis te halen!